Nieuws

Slecht nieuws: in de maand mei geen darts op Viaplay TV

Koen van Ekeren - 9 mei 2024, 13:33

Met de ontknoping van de Premier League Darts en de Dutch Darts Championship is er in de maand mei veel om naar uit te kijken. Maar helaas: niets daarvan is te zien op de gratis zender Viaplay TV.

Deze maand geen darts op Viaplay TV

Dit bevestigt een woordvoerder van Talpa Network desgevraagd aan DartsKing. Begin april werd SBS9 omgedoopt tot Viaplay TV, waar af en toe ook content van Viaplay is te zien, waaronder dus darts. Twee speelrondes van de Premier League Darts waren er eerder gratis te bekijken.

Dat krijgt deze maand geen vervolg. De laatste twee speelronden van de Premier League Darts (9 en 16 mei) zijn er niet te zien, net als de beslissende play-offs op donderdag 23 mei. Ook de Baltic Sea Darts Open van dit weekend en de Dutch Darts Championship 2024 in Rosmalen worden niet uitgezonden op Viaplay TV.

Wil je deze maand naar darts kijken, dan kan dat in Nederland alleen via de betaalde dienst van Viaplay. Dit kost € 15,99 per maand, of € 13,79 per maand als je een jaarabonnement neemt.

In juni wel darts op Viaplay TV

Pas op 14 en 15 juni wordt er op Viaplay TV weer darts uitgezonden, met de Poland Darts Masters, een World Series-evenement. Ook de eerste speeldagen van de World Cup of Darts (27 en 28 juni) zijn gratis te bekijken op Viaplay TV.

Welke dartstoernooien in juli op Viaplay TV te zien zijn, is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *