Darts vandaag: programma en speelschema

Op vrijdag 2 juni staat het volgende grote dartstoernooi op het programma: de US Darts Masters 2023. Wanneer het speelschema bekend is vind je hem hieronder.

Darts programma van vandaag

Zoek je naar het actuele darts programma van vandaag? Of wil je antwoord op de vraag: ‘is er darts vandaag’? Op DartsKing kun je terecht voor alle belangrijke darttoernooien van de PDC.

Van vrijdag 2 juni tot zaterdag 3 juni wordt de US Darts Masters 2023 gespeeld, een World Series-evenement. In Nederland worden alle wedstrijden uitgezonden bij Viaplay, dus dan is er weer darts op tv. In België worden de wedstrijden helaas niet uitgezonden op VTM. Wel vind je een livestream bij PDC.TV, maar hier heb je een abonnement voor nodig. Dit kost zo’n 60 euro per jaar.

Michael Smith na winnen WK Darts 2023

Wie dart er vanavond?

In de bovenstaande lijst zie je hoe laat er vandaag darts is op tv, en wie er vanavond in actie komen. Door op het pijltje rechts van een speelronde te tikken, klap je de wedstrijden van een andere ronde uit. Ook kun je de uitslagen zien van de eerder gespeelde wedstrijden.

Darts uitslagen en gemiddeldes

Handig is dat je niet alleen het darts programma van vandaag ziet, maar dat ook de uitslagen worden getoond. Rechts van de uitslag zie je het gemiddelde. Deze statistiek geeft aan wat de speler gemiddelde per drie pijlen heeft gegooid. Zo zie je niet alleen wie er heeft gewonnen, maar weet je ook wat het niveau van de darter was. Ook bij het WK Darts 2024 van december kun je op deze pagina terecht voor het speelschema en de uitslagen.

Raymond van Barneveld en Gerwyn Price geven elkaar een hand

Spelerspagina’s

Tik in het darts programma op een speler om meer te weten te komen over de darter. Bekijk op de spelers pagina’s bijvoorbeeld het aantal gewonnen titels, de aankomende wedstrijden en de recente uitslagen. Ook lees je wat de bijnaam van de darter is, hoeveel 180’s hij al in zijn carrière heeft gegooid en meer.

PDC-toernooien in 2023

Bekijk ook ons overzicht van alle PDC-toernooien in 2023. Zo ben je niet alleen op de hoogte van het darts programma van vandaag, maar weet je ook wanneer de volgende toernooien worden gespeeld. Van alle belangrijke toernooien hebben we een toernooipagina, waar je op die dag terecht kunt voor het dartsprogramma, de uitslagen en meer.