Nieuws

Hoera: darts komt naar SBS9 en is weer gratis te zien

Koen van Ekeren - 2 april 2024, 21:55

Voor de dartsliefhebber is er goed nieuws: de sport keert terug naar het open kanaal! Vanaf 5 april gaat SBS9 verder onder de naam Viaplay TV. Via de zender kijk je gratis naar verschillende populaire sporten, waaronder Formule 1, Engels voetbal en dus darts.

Darts terug op het open net

Zeker is dat SBS9 deze maand minimaal twee Premier League Darts-speelronden uitzendt. Het gaat om de speelronden in Birmingham (11 april) en Rotterdam (18 april). De uitzending begint om 20:00 uur en is gratis te zien op het huidige SBS9.

Welke toernooien dit jaar nog meer gratis te zien zijn bij Viaplay TV, is nog niet duidelijk. ‘De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van de nieuwe zender Viaplay TV’, zo laat Talpa weten in het persbericht.

Wil je weten welke wedstrijden precies te zien zijn op tv? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte:

Alle content die op Viaplay wordt uitgezonden, blijft overigens beschikbaar op de streamingdienst. Daar kun je dus sowieso terecht voor alle wedstrijden van de PDC, waaronder de Euro Tour-evenementen, majors en Premier League.

Ook Formule 1 op Viaplay TV

Naast darts zendt Viaplay TV ook Formule 1 uit. Aankomend weekend is het al zover, met de GP in Japan. Zowel de kwalificatie als de race (allebei om 13:00 uur) worden uitgezonden. Verder zijn er deze maand verschillende voetbalwedstrijden van de Engelse Premier League live te zien op Viaplay TV.

Lees ook: Darts live kijken? Zo volg je het via livestream, of op tv

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Moet. Ik daar viaply voor hebben of niet kan het ook zonder valisply dank u wel voor de tijd graag anbwooort hier

Ik ben blij dat alles weer terug kom voor de gewone man de rijken kunnen betalen de gewone man bij na niet

Het komt op SBS9 dat wordt het open net voor Viaplay dus je hoeft geen Viaplay te hebben, er is op dit moment ook al Formule 1 te zien.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *