Tips

Stijlvolle en gratis darts checkout poster (twee versies)

Koen van Ekeren - 4 augustus 2023, 17:19

De meeste darters willen (en kunnen) niet zonder: een darts checkout poster. Die leidt je langs de juiste triples om tot een mooie finish te komen. Hieronder vind je een stijlvol uitgooischema-poster die je gratis kunt downloaden en printen.

Vul hieronder je email-adres in en download je gratis darts checkout-poster! Binnen een kwartier heb je hem in je mailbox.

Darts checkout poster

Darts checkout posters kom je overal tegen. Helaas zien ze er lang niet altijd esthetisch uit en focussen ze zich vaak op de dubbel 20, terwijl de meeste darters liever op de dubbel 16 mikken. Daarom maakten we onze eigen darts finish poster.

Door je hierboven in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je van ons een mail met de gratis darts checkout poster. Hij is in hoge resolutie (841×1990 pixels) en je kunt hem uitprinten in een A4- of A3-formaat. Leuk om naast je dartbord op te hangen.

De stijlvolle uitgooischema-poster bestaat uit drie kolommen, met in het oranje de finishes. Rechts daarvan zie je wat je moet doen om het getal uit te gooien. In het wit staan de triples, in het groen de singles en in het lichtgeel de dubbels.

Heb je bijvoorbeeld 116 punten over, dan zie je in het checkout schema daar rechts van T19, 19 en D20 staan. Dit betekent dat je triple 19, single 19 en dubbel 20 nodig hebt om 116 uit te gooien. Uiteraard zijn er vaak meerdere manieren om een getal uit te gooien. Wil je alle manieren zien? Bekijk dan de DartsKing Checkout Assistent. Hier zie je per checkout welke mogelijkheden je hebt.

Versie voor D20-liefhebbers

De bovenstaande finish poster leidt je op de momenten dat het kan zoveel mogelijk richting de dubbel 16. Eindig je liever op tops (D20)? Download dan de onderstaande variant waarbij je vaker wordt geleid naar de dubbel 20. Voer hieronder je e-mailadres in en binnen ongeveer een kwartier heb je de checkout-poster in je inbox.

Ontvang je de uitgooischema-poster niet?

Heb je na een kwartier nog geen checkout-poster in je inbox, en staat hij ook niet tussen je ongewenste mail? Stuur dan een e-mail naar info@dartsking.nl, dan sturen we hem naar je op.

Lees ook: Beter uitgooien met darten: zo verbeter je je dubbels

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *