Darts Black Friday 2023: álle dartsartikelen vandaag 25 procent goedkoper

Zoek je nog naar een nieuw dartbord, of een setje pijlen? De populaire online dartshop Dartshop Leiden stunt vandaag tijdens Black Friday 2023 met een flinke korting. Alle dartartikelen zijn vandaag 25 procent goedkoper.

25% korting op Black Friday

Bij de online dartshop ontvang je vandaag 25 procent korting op alles. Dit kan met de kortingscode BLACKFRIDAY2023. Op artikelen na die al in de aanbieding zijn, is de korting van toepassing op álle producten.

De korting van Dartshop Leiden is geldig van vrijdag 24 november 2023 tot en met maandag 27 november 2023. De dartwinkel (die ook een fysieke shop in Leiden heeft) levert zowel aan Nederland als België. Bestellingen boven de 50 euro zijn altijd gratis.

De levering loopt via de pakketbezorger van DPD, of de vervoerder die je handmatig hebt gekozen. Na de bestelling ontvang je een track and trace code. Bestel je voor 16:00 uur, dan worden ze doorgaans al op de volgende dag geleverd. Mogelijk heb je het dus morgen al in huis.

Darts Black Friday 2023

Ben je toe aan een nieuw setje pijlen, of een nieuw dartbord? Het is slim om toe te slaan tijdens Black Friday 2023. Dit is een vanuit de Verenigde Staten overgewaaide dag vol uitverkoop. Grote online winkels zoals Bol.com en Amazon stunten tijdens Black Friday 2023 met prijzen. Neus vooral rond voor aanbiedingen voor dartborden, dartpijlen en dartsaccessoires. Deze online shops hebben met Black Friday korting:

Black Friday 2023: dartborden

shot bandit dartbord

Dartborden zijn met Black Friday vaak goedkoper dan op andere momenten in het jaar. Sommige dartborden zijn al sterk in prijs verlaagd:

Twijfel je welk dartbord je moet kiezen? Neem een kijkje naar een artikel over de 7 beste dartborden van 2022, zodat je weet welk dartbord bij jou past.

Black Friday 2023: dartpijlen

Ook dartpijlen zijn tijdens Black Friday extra voordelig. In november verzamelen we hier de best deals voor dartpijlen.

Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van setje dartpijlen? In het artikel Welke dartpijl past bij mij? helpen we je bij je keuze.

Overige aanbiedingen

Ook verlichtingsringen, dartmatten en surrounds zijn met Black Friday 2023 waarschijnlijk in de aanbieding, net als flights shafts en meer.