Darts Black Friday 2022: deals voor dartborden, dartpijlen en meer

Vandaag is het Black Friday 2022 – en ook DartsKing stunt met prijzen! Populaire dartsartikelen zijn extra voordelig. Met de code BF180 krijg je daarbovenop nog eens 10 procent extra korting. In dit artikel zetten we de Black Friday 2022 darts aanbiedingen op een rij, waaronder dartborden, dartpijlen en meer.

Darts Black Friday 2022

Ben je toe aan een nieuw setje pijlen, of een nieuw dartbord? Het is slim om toe te slaan tijdens Black Friday 2022. Dit is een vanuit de Verenigde Staten overgewaaide dag vol uitverkoop. Grote online winkels zoals Bol.com en Amazon (die ook dartartikelen verkopen) stunten tijdens Black Friday 2022 met prijzen, en ook DartsKing doet met het prijzencircus mee.

Hieronder verzamelen we alle aanbiedingen.

Black Friday 2022: dartborden

shot bandit dartbord

Dartborden zijn met Black Friday goedkoper dan op andere momenten in het jaar. Dit zijn de beste Black Friday 2022 deals voor dartborden:

Twijfel je welk dartbord je moet kiezen? Neem een kijkje naar een artikel over de 7 beste dartborden van 2022, zodat je weet welk dartbord bij jou past.

Black Friday 2022: dartpijlen

Ook dartpijlen zijn tijdens Black Friday extra voordelig:

Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van setje dartpijlen? In het artikel Welke dartpijl past bij mij? helpen we je bij je keuze.

Overige aanbiedingen

Ook verlichtingsringen, dartmatten en surrounds zijn met Black Friday in de aanbieding: