ZoekenInloggen/Aanmelden00Winkelwagen

Darts Black Friday 2021: deals voor dartborden, dartpijlen en meer

Black Friday darts

Vandaag is het Black Friday – een dag waarop online winkeliers stunten met prijzen. Ook dartsartikelen zijn dan voordeliger geprijsd. In dit artikel zetten we de beste Black Friday 2021 darts aanbiedingen op een rij, waaronder dartborden, dartpijlen en meer.

Darts Black Friday 2021

Ben je toe aan een nieuw setje pijlen, of een nieuw dartbord? Het kan slim zijn om toe te slaan tijdens Black Friday 2021. Dit is een vanuit de Verenigde Staten overgewaaide dag vol uitverkoop. Grote online winkels zoals Bol.com en Amazon (die ook dartartikelen verkopen) stunten tijdens Black Friday 2021 met prijzen, en ook verschillende darts webshops doen met het prijzencircus mee.

Vaak beginnen de winkels al een paar dagen voordat het Black Friday is met de aanbiedingen. De uitverkoop gaat vervolgens het hele weekend door en duurt tot en met maandag, als het Cyber Monday is. De koopjesjacht kan dus beginnen, maar waar moet je zijn voor de beste darts aanbiedingen tijdens Black Friday 2021?

Welke winkels hebben de beste deals?

Op deze pagina houden we de beste Black Friday 2021 darts-aanbiedingen bij. Dartshop Leiden heeft een speciale Black Friday-pagina met aanbiedingen. Maar ook andere webshops stunten met prijzen. We lichten wat leuke aanbiedingen uit:

Bol.com

Dartshop Leiden

  • Target Rob Cross Black Pixel: van €99,95 voor €89,95
  • Target Ricky Evans darts: van €59,95 voor €49,95
  • Lena Dartbord verlichting: van €54,95 voor €39,95
  • Dartbord bedrukken: van €54,95 voor 39,95
  • MVG Ambition Brass Darts: van €13,95 voor €9,95
  • Heavy Duty Dartstandaard: van €54,95 voor €39,95

Black Friday dartborden

Dit najaar brachten veel dartfabrikanten nieuwe dartborden uit. Zo verschenen de Winmau Blade 6, Unicorn Eclipse Ultra en het Aspar-dartbord van Target. Veel winkeliers grijpen Black Friday aan om van de oude productvoorraad te komen, waardoor veel oudere dartbord-modellen extra voordelig zijn geprijsd.

Twijfel je welk dartbord je moet kiezen? Neem een kijkje naar een artikel over de 7 beste dartborden van 2022, zodat je weet welk dartbord bij jou past.

Black Friday dartpijlen

Black Friday is ook een mooi moment om toe te slaan als je op (nieuwe) dartpijlen aast. Ook wat dartpijlen betreft wordt er vooral veel gestunt met dartpijlen die al langer verkrijgbaar zijn. Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van setje dartpijlen? In het artikel Welke dartpijl past bij mij? helpen we je bij je keuze.

De prijzen van producten in online webshops fluctueren regelmatig. Het is mogelijk dat een prijs die we in dit artikel noemen inmiddels gewijzigd is, of dat een product uitverkocht is. We doen ons best om dit artikel up-to-date te houden.