Nieuws

Speelschema vrijdag op EK Darts 2023: mét Michael van Gerwen

Koen van Ekeren - 26 oktober 2023, 22:43

Vrijdagavond gaat het EK Darts 2023 verder! Zestien spelers staan in de Westfalenhallen in Dortmund aan de oche. Een van de blikvangers van de avond is Michael van Gerwen en er komen nog twee andere Nederlanders in actie.

Speelschema vrijdag op EK Darts 2023

Michael van Gerwen neemt het rond 22:00 uur op tegen de Letse Madars Razma. Mighty Mike schreef het toernooi al vier keer op zijn naam, maar zijn laatste EK-titel dateert alweer uit 2017.

Ook Dirk van Duijvenbode en James Wade staan tegenover elkaar in Dortmund. Van Duijvenbode verkeert niet in grootste vorm, maar dat gaat ook op voor zijn geroutineerde tegenstander. Het Nederlandse talent Gian van Veen mag zich bewijzen tegen de Australiër Damon Heta. Hij speelt zijn eerste European Darts Championship en komt al meteen om 19:00 uur in actie.

Andere interessante partijen op vrijdag zijn die tussen titelverdediger Ross Smith en Ricardo Pietreczko. De Duitser Pietreczko zorgde vorige week voor een sensatie door de German Darts Championship op zijn naam te schrijven. Bekijk het programma van vrijdagavond hieronder.

European Darts Championship 2023

legs
avg.
ronde
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32

Alle wedstrijden zijn weer live te volgen. In Nederland stem je daarvoor af op Viaplay. In België worden alle partijen live uitgezonden door VTM 2.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *