Nieuws

Premier League Darts is vandaag live op tv! Bekijk het speelschema

Koen van Ekeren - 11 april 2024, 07:12

Op donderdag 11 april gaat de Premier League Darts verder in Birmingham! Tijdens de elfde speelronde staan zeven wedstrijden op het programma. Bekijk het speelschema hieronder.

Premier League Darts: speelschema 11 april

De elfde speelronde van de Premier League Darts begint donderdagavond om 20:00 uur. Het is in Nederlandde eerste speelronde van 2024 waarbij alle wedstrijden live te volgen zijn op het openbare net. Op de voormalig zender SBS9 – nu heet het Viaplay TV – worden alle wedstrijden live uitgezonden.

Michael van Gerwen komt rond 21:30 uur in actie en speelt tegen Nathan Aspinall. De Nederlander heeft de punten hard nodig. In de afgelopen vijf speelronden won Mighty Mike maar één wedstrijd, waardoor hij is afgegleden naar de vierde plek op de ranglijst. De spelers die na 16 speelronden in de top 4 staan, gaan door naar de play-offs van 23 mei.

Hieronder zie je het speelschema van donderdag 11 april.

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 11
Week 11
Week 11
Week 11
Week 11

Premier League Darts in Rotterdam

Volgende week strijkt het PDC-circus neer in Rotterdam voor de twaalfde speelronde. Ook deze wedstrijden zijn gratis live te zien op de nieuwe zender Viaplay TV. Ook in België worden de wedstrijden live uitgezonden: daar stem je af op VTM 2.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Wanneer gaat het weer naar hetoude zender rtl 7 dan kan ik viaply eruit doen het is wel duur ik hoop dat ik er iets van hoor

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *