Nieuws

Deze week géén Premier League Darts op Viaplay TV: dit is waarom

Koen van Ekeren - 30 april 2024, 21:03

De Premier League Darts was de afgelopen weken regelmatig gratis te bewonderen op de nieuwe zender Viaplay TV (voorheen SBS9). Aanstaande donderdag wordt de veertiende speelronde daar helaas niet uitgezonden.

Geen Premier League Darts op Viaplay TV

De Premier League Darts nadert zijn ontknoping. Aanstaande donderdag wordt de veertiende speelronde gespeeld in het Schotse Aberdeen. Gratis kijken zit er niet in, want de zender Viaplay TV geeft de voorkeur aan een andere Premier League. Daar is dan live te Londense voetbalderby tussen Chelsea en Tottenham Hotspur te zien.

Wil je aanstaande donderdag de Premier League Darts kijken, dan heb je een abonnement nodig op de streamingdienst Viaplay. Hiervoor betaal je 15,99 euro per maand. Vanaf 22 mei wordt de abonnementsprijs verhoogd naar 17,99 euro per maand.

Wel is er een tijdelijke Viaplay-actie. Neem je een abonnement voor een jaar, dan betaal je maandelijks 13,79 euro. Hiermee bespaar je op jaarbasis zo’n 50 euro.

Darts op tv

Bekijk ook het artikel over darts live kijken op tv om te zien welke dartstoernooien deze maand nog meer te zien zijn op televisie.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Ja joh smeer maar weer een duur abonnement aan aan de mensen met een minimum inkomen en die het darten een warm hard toe dragen stelletje dieven de rest van de sport kan je wel gratis zien hieppokrieten 😡😡

Tom, voor niets gaat de zon op. Jij wilt voor een duppie (of zelfs geen enkel duppie) op de eerste rang zitten zeker. Als je echt zo’n liefhebber bent is een jaarabonnement voor €13,79 toch niks..

Helemaal mee eens. Zit je donderdag klaar voor premier league, is het weer de de betaalde Viaplay. Walgelijk. Net wat meneer zegt, wordt je WEER een duur abonnement aangesmeerd. Zó jammer. Als het dan wel, dan niet op Viaplay tv komt, wordt de dartsport lastig om te kijken. Heel vervelend..en heeel jammer. Want ik ben groot fan..

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *