Nieuws

Winmau onthult ijskoude Danny Noppert Freeze Edition dartpijlen

Koen van Ekeren - 3 november 2022, 14:59

Danny Noppert presteert dit jaar geweldig in het PDC-circuit en ook zijn nieuwste dartpijlen laten je vast niet koud. Maak kennis met de nieuwe Danny Noppert Freeze Edition dartpijlen!

Danny Noppert Freeze Edition

Net als Michael van Gerwen (MVG Trilogy) en Joe Cullen (Ignition Series) is ook Danny Noppert een nieuw paradepaardje in zijn line-up rijker. Het is zijn eerste special edition, die Winmau de Freeze Edition noemt. De dartpijlen zijn sinds vandaag te bestellen.

De nieuwe dartpijlen van ‘The Freeze’ hebben geen klassieke ring-grip zoals zijn originele Danny Noppert Dartpijlen, maar een hoekiger, gefreesd gripontwerp. Overigens ziet de grip er veel agressiever uit dan hij is. Het grip level is van een vergelijkbaar niveau als zijn traditionele set.

Fraai is de donkere PVD-afwerking en het slanke design, met een tungsten percentage van 90%. Overigens is deze dartpijl ideaal voor de rear-gripper, die de pijl aan de achterkant van de barrel vasthoudt – net zoals Danny Noppert. Ook bij de middle-gripper ligt de dartpijl goed in de hand. Frontgrippers kunnen beter kiezen voor een andere set.

De dartpijlen zijn verkrijgbaar in 22 en 24 gram Een opvallende keuze, want de huidige nummer 10 van de PDC Order of Merit ze zelf het liefst in 23 gram. Twijfel je tussen de gewichten, dan is een set van 24 gram de meest veilige keuze. Een pijlgewicht van 22 gram is relatief laag en vraagt om een erg krachtige worp.

GewichtLengte barrelDiameter barrel
22 gram50,8 millimeter6,35 millimeter
24 gram50,8 millimeter6,65 millimeter

Bij de Danny Noppert Freeze Edition krijg je Rhino standard flights geleverd, met Prism Force short shafts. De dartpijlen zijn verkrijgbaar voor €74,95 en nu te bestellen.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren