Nieuws

Premier League Darts gaat donderdag verder in Manchester: bekijk het speelschema

Koen van Ekeren - 3 april 2024, 21:05

Donderdagavond gaat de Premier League Darts verder in Manchester! Daar wordt alweer de tiende speelronde afgewerkt. Bekijk het speelschema van donderdag 4 april hieronder.

Premier League Darts: speelschema speelronde 10

De tiende speelronde van de Premier League begint vanaf 20:00 uur. Net als de eerdere speelronden wordt er op één avond een mini-toernooi afgewerkt, met vier kwartfinales, twee halve finales en de finale. Dit is het speelschema van donderdagavond:

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 10
Week 10
Week 10
Week 10
Week 10
Week 10
Week 10

In Nederland zijn de wedstrijden te zien bij streamingdienst Viaplay. Vanaf volgende week is de Premier League Darts ook te zien op het openbare net. Je kunt dan live kijken op de nieuwe zender Viaplay TV, die nu nog SBS9 heet. In België wordt het toernooi uitgezonden op VTM 2.

Vorige week won Luke Littler in Belfast zijn eerste Premier League-avond. Hij versloeg in de halve finale Michael van Gerwen, die in Manchester de kans krijgt om zich te revancheren. De man in vorm is Luke Humphries – hij staat bovenaan in de Premier League en won afgelopen weekend de Euro tour in München. Cool Hand Luke speelt in de eerste ronde tegen Michael Smith.

Bekijk ook de Premier League Darts 2024 stand voor de actuele ranglijst.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *