Nieuws

Speelschema Premier League Darts 8: met Van Gerwen tegen Price

Koen van Ekeren - 20 maart 2024, 21:02

Donderdag is het weer tijd voor de Premier League Darts! In de Iers hoofdstad Dublin wordt de achtste speelronde gespeeld. Met daaronder een affiche tussen de finalisten van vorig jaar: Michael van Gerwen en Gerwyn Price.

Premier League Darts: speelronde 8

De Premier League Darts begint donderdag om 20:00 uur en is te zien op Viaplay (Nederland) en VTM 2 (België). Net als eerdere speelronden wordt er op één avond een mini-toernooi afgewerkt, met vier kwartfinales, twee halve finales en een finale. Hoe verder je komt, hoe meer punten je sprokkelt voor de Premier League Darts stand.

Die ranglijst voert Van Gerwen na drie verloren wedstrijden op rij niet meer aan. De Nederlander hoopt het tij te keren tegen Gerwyn Price, die een nog slechtere serie achter zijn kiezen heeft, met vier verloren Premier League-wedstrijden op rij. Ook de andere PDC-sterren zijn weer van de partij, waaronder de twee mannen in vorm: Luke Littler en Luke Humphries.

Bekijk het speelschema van donderdag 21 maart hieronder.

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 8
Week 8
Week 8
Week 8
Week 8
Week 8
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *