Nieuws

Speelschema Premier League Darts 7: met Littler tegen Van Gerwen

Koen van Ekeren - 13 maart 2024, 21:36

Donderdag strijkt het PDC-circus neer in het Engelse Nottingham, voor de zevende speelronde van de Premier League Darts 2024. Met daarin een mooi affiche tussen Michael van Gerwen en Luke Littler. Bekijk het programma van donderdagavond hieronder.

Foto: Kelly Deckers/PDC

Premier League Darts: speelronde 7

De Premier League Darts begint donderdag om 20:00 uur. Net als eerdere speelronden is het een mini-toernooi met zeven wedstrijden: vier kwartfinales, twee halve finales en een finale. Hoe verder je komt, hoe meer punten je sprokkelt voor de Premier League Darts stand.

Die ranglijst voert Michael van Gerwen nog steeds aan, maar de Nederlander lag er de vorige twee speelronden gelijk uit. Mighty Mike kwakkelt met een schouderblessure en was ook op de UK Open en Belgian Darts Open snel klaar.

Luke Littler dendert echter door. De 17-jarige darter won de Belgian Darts Open – en hoe. Tijdens zijn eerste European Tour-evenement gooide The Nuke gelijk de meeste 180’s op een Euro Tour ooit: dertig stuks. Ook gooide Littler in de finale een 9-darter.

Speelschema

Bekijk het speelschema van de Premier League Darts van donderdag 14 maart hieronder.

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 7
Week 7
Week 7
Week 7
Week 7
Week 7
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *