Nieuws

Premier League Darts: bekijk het programma van speelronde 5

Koen van Ekeren - 28 februari 2024, 20:20

Donderdag 29 februari gaat de Premier League Darts verder met de vijfde speelronde! In het Engelse Exeter doet Michael van Gerwen een gooi naar zijn vierde opeenvolgende Premier League-zege. Bekijk het programma hieronder.

Foto: Taylor Lanning/PDC

Speelschema Premier League Darts: speelronde 5

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 5
Week 5
Week 5
Week 5
Week 5
Week 5

De Premier League Darts begint donderdagavond zoals iedere week om 20:00 uur. In Nederland zijn alle wedstrijden te zien op Viaplay; in België kun je de wedstrijden live kijken op VTM 2.

Van Gerwen mag meteen aan de bak en krijgt te maken met de regerend wereldkampioen Luke Humphries. De winnaar speelt later op de avond tegen Nathan Aspinall of Peter Wright, die onderaan staan op de Premier League Darts ranglijst.

Rond 21:00 uur staan twee voormalig wereldkampioenen op het podium, met Gerwyn Price en Rob Cross. De winnaar speelt in de halve finale tegen een Engelsman: tienersensatie Luke Littler of Michael Smith.

Met de Premier League Darts is er zestien weken lang iedere donderdagavond een mini-toernooi. Hoe beter je presteert op een avond, hoe meer punten je verzamelt voor de stand. De beste 4 plaatsen zich voor de play-offs van donderdag 23 mei.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *