Nieuws

Premier League Darts: dit is het speelschema van speelronde 4

Koen van Ekeren - 21 februari 2024, 19:16

Donderdag 22 februari gaat de Premier League Darts verder met de vierde speelronde! In de Utilita Arena in Newcastle zijn er weer een paar fraaie affiches. Bekijk het programma hieronder.

Speelschema Premier League Darts: speelronde 4

De Premier League Darts begint donderdagavond om 20:00 uur. In Nederland is het te zien op Viaplay; in België kun je de wedstrijden live kijken op VTM 2.

Michael van Gerwen doet een gooi naar zijn derde Premier League Darts-zege op rij. In Berlijn en Glasgow won de Nederlander het wekelijkse mini-toernooi, waardoor hij ruim aan kop gaat in de Premier League Darts stand. Rond half 10 moet Van Gerwen eerst zien af te rekenen met Gerwyn Price.

De avond start met twee Engelse onderonsjes: eerst spelen Michael Smith en Nathan Aspinall tegen elkaar, daarna strijden Rob Cross en Luke Huphries om een plek in de halve finale. Volgens is het de beurt aan Peter Wright en Luke Littler. Alle wedstrijden worden gespeeld in een best of 11 legs.

Bekijk het programma van donderdagavond hieronder:

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 4
Week 4
Week 4
Week 4
Week 4

Foto: Taylor Lanning/PDC

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *