Nieuws

Dit is het programma van de Premier League Darts in Berlijn

Koen van Ekeren - 7 februari 2024, 20:24

Donderdag gaat de Premier League Darts verder met de tweede speelronde in Berlijn. In de Mercedes-Benz Arena komen de 8 PDC-sterren in actie. Het programma vind je hieronder.

Tijdens de Premier League Darts nemen ’s werelds beste darters het zestien weken lang iedere donderdagavond tegen elkaar op. Het zijn mini-toernooien met een knock-outformat. Hoe beter je presteert, hoe meer punten je verzamelt voor de Premier League Darts ranglijst.

Vorige week kroonde Michael Smith – de wereldkampioen van 2023 – zich tot de winnaar. Bully Boy was in Wales in de finale met 6-2 te sterk voor de thuisfavoriet Gerwyn Price.

Net als iedere week begint de uitzending van de Premier League Darts om 20:00 uur. Het toernooi wordt in Nederland uitgezonden door Viaplay. In België is het te volgen bij VTM 2. De eerste wedstrijd is die tussen Nathan Aspinall en Michael van Gerwen.

Dit is het speelschema van de Premier League Darts van donderdag 8 februari:


Warning: Undefined variable $tournament in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 5

Warning: Undefined variable $day in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 6

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 2
Week 2
Week 2
Week 2
Week 2
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *