Nieuws

Speelschema WK Darts 2024 op maandag: Nederlander, Belg en Gerwyn Price

Koen van Ekeren - 18 december 2023, 00:31

Het WK Darts gaat verder op maandagavond met vier wedstrijden. In tegenstelling tot de rest van de week is er deze maandag alleen een avondsessie, die om 20:00 uur begint. Bekijk het WK Darts speelschema van maandag 18 december hieronder.

Speelschema WK Darts 2024 op maandag

De avond begint met een duel tussen twee debutanten op het WK Darts. Mario Vandenbogaerde is een ervaren Belgische darter, die tegen de Fransman Thibault Tricole een zeer cruciale wedstrijd speelt. Bij verlies is hij namelijk zijn PDC Tour Card zo goed als zeker kwijt.

Nederlandse dartfans zullen uitkijken naar de tweede wedstrijd, waarin het grote talent Gian van Veen zijn debuut maakt op het PDC World Championship. Hij neemt het op tegen een relatief onbekende darter uit Hongkong: Man-Lok Heung.

Ook Gerwyn Price is vanavond van de partij. Hij won op 3 januari 2021 voor het eerst in zijn carrière het PDC World Championship. De Welshmen moet zien af te rekenen met Connor Scutt, die in de eerste ronde overtuigend won van Krzysztof Kciuk. Met een gemiddelde van 95,97 zette hij de Pool met 3-0 opzij.

Bekijk het volledige speelschema van maandag hieronder:

Programma WK Darts maandag 18 december


Warning: Undefined variable $tournament in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 5

Warning: Undefined variable $day in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 6

WK Darts 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 64
Toernooien:
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *