Nieuws

Grand Slam of Darts dinsdagavond: deze (cruciale) poulewedstrijden staan op het programma

Koen van Ekeren - 13 november 2023, 20:36

Dinsdagavond om 20:00 uur staan de laatste poulewedstrijden van de Grand Slam of Darts 2023 op het programma. Het gaat om de wedstrijden van poule E tot en met H en drie Nederlanders komen in actie.

Programma Grand Slam of Darts 2023 van dinsdag

Rond 21:00 uur staan Michael van Gerwen en Martijn Kleermaker tegenover elkaar. Een leuk Nederlands affiche, maar helaas wel eentje om des keizers baard. Van Gerwen is al zeker van een plek in de achtste finales, terwijl Kleermaker weet dat het toernooi er voor hem na deze partij op zit.

Ook Danny Noppert zit in een zetel, die later op de avond Brendan Dolan tegenover zich heeft. Met twee zeges in de eerste poulewedstrijden staat The Freeze er goed voor. Tegen de Noord-Ier heeft Noppert aan drie legs genoeg om een plaats in de achtste finales veilig te stellen.

Een van de mooiste affiches van de avond is die tussen de kersverse European Darts Championship-winnaar Peter Wright en de Engelsman Stephen Bunting. De winnaar van deze partij plaatst zich voor de volgende ronde en de verliezer ligt er zeker uit.

Grand Slam of Darts 2023

legs
avg.
ronde
Round one group
Round one group
Round one group
Round one group
Round one group
Round one group
Round one group
Round one group

Bekijk ook de Grand Slam of Darts groepsfase voor de actuele stand.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *