Nieuws

Dimitri Van den Bergh maakt opvallende carrièreswitch

Koen van Ekeren - 15 november 2023, 23:09

Topdarter Dimitri Van den Bergh verruilt zijn pijlen tijdelijk voor een microfoon, want de Belg maakt donderdagavond zijn debuut als commentator bij VTM2. The Dreammaker zal zijn expertise delen tijdens de vier 8e finales op de Grand Slam of Darts.

Dimitri Van den Bergh als commentator bij VTM 2

Van den Bergh, die zich niet had geplaatst voor de prestigieuze Grand Slam of Darts, zal donderdag voor het eerst achter de microfoon plaatsnemen. Hij voorziet de laatste vier achtste finales van deskundig commentaar. Het toernooi begint om 20:00 uur en de partijen worden uitgezonden op VTM 2.

Het is een opvallende zet voor Van den Bergh, maar met zijn ervaring is hij een interessante toevoeging voor het commentatorsteam. Zijn pijlen legt hij overigens maar voor even aan de kant, want er komen nog twee majors aan. Van den Bergh heeft zich geplaatst voor de Players Championship Finals en komt ook in actie tijdens het WK Darts 2024.

Onder andere de wedstrijd tussen de drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen en de Australiër Damon Heta staat donderdag op het programma. Bekijk het Grand Slam of Darts speelschema van donderdagavond hieronder.

Grand Slam of Darts 2023

legs
avg.
ronde
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

ik ben supper fan van dimitri vind hem een geweldig speler ik darts zelf ook in een clubje maar mij droom is toch eens tegen dimitri eens te spelen ps. ik had ook mij ingeschreven voor vtm 2 voor dart academy maar ik heb er niks van gehoord dat ia ook 1 van mij dromen vele groetjes en dimitri voor mij ben je de beste

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *