Nieuws

Zus van Luke Littler stuurt hartverwarmend bericht na bereiken halve finale

DartsKing - 2 januari 2024, 12:21

Het sprookje van Luke Littler op het WK Darts is nog niet voorbij. De 16-jarige sensatie uit Engeland versloeg de ervaren Brendan Dolan met 5-1 in sets. Na het bereiken van de halve finales heeft Littler een lief berichtje ontvangen van zijn zus Caitlin.

Zus Luke Littler

‘De droom gaat door, ongelooflijk trots op je’, schrijft Caitlin na de overwinning van The Nuke tegen Brendan Dolan, waardoor Luke Littler zich als jongste speler ooit plaatst voor de halve finales van het WK.

Het social media-bericht van Caitlin Littler

De zus van Littler is vaak te zien op dartstoernooien waar zijn broer aan deelneemt en haar social media-accounts staan vol met posts over de indrukwekkende prestaties van haar broer. Caitlin heeft haar accounts overigens goed afgeschermd en er is verder weinig over haar bekend. Luke Littler heeft ook nog een broer genaamd Harry, die graag de publiciteit vermijdt.

Halve finale tegen Rob Cross

Littler blijft de dartswereld verbazen. Met zijn overwinning tegen Christian Kist in de eerste ronde werd Littler de jongste winnaar ooit op het PDC WK en haalde hij het hoogste gemiddelde (106,12) voor een speler die zijn debuut maakt op Ally Pally.

Vanavond speelt Luke Littler tegen de wereldkampioen van 2018: Rob Cross. Volgens de bookmakers is het wonderkind de grote favoriet. Het duel begint om 20:45 uur. Bekijk ook het WK Darts schema voor het programma.

DartsKing

Geschreven door

DartsKing

Meer berichten van DartsKing

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *