Nieuws

Dit is waar je dit weekend de World Cup of Darts 2024 kunt zien

Koen van Ekeren - 29 juni 2024, 11:27

De groepsfase van de World Cup of Darts 2024 was in Nederland gratis te zien op het open net. Alle poulewedstrijden waren gratis te zien op de zender Viaplay TV – voorheen SBS 9. Dit weekend is daar echter geen darts te zien.

World Cup of Darts 2024 kijken

Wil je naar de World Cup of Darts kijken, dan kan dat in Nederland bij de streamingdienst Viaplay. Een abonnement kost € 17,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Je krijgt dan ook toegang tot de livestreams van verschillende andere sporten, waaronder Formule 1.

In België wordt de World Cup of Darts dit weekend wél uitgezonden op het open net, want de wedstrijden zijn live te zien op VTM 2. Het kijken kan ook via de VTM GO-app, die ook toegankelijk is voor gebruikers uit Nederland. Zo kun je de World Cup of Darts alsnog gratis kijken.

Dit weekend is er iedere dag een middag- en avondsessie. De middagsessie begint om 12:00 uur en de avondsessie om 19:00 uur. Vandaag staan de achtste finales op het programma. Bekijk het uitzendschema hieronder.

Uitzendschema World Cup of Darts

DatumToernooiTijdZenderLivestream
29 juniWorld Cup of Darts12:00VTM 2 🇧🇪Viaplay 🇳🇱
29 juniWorld Cup of Darts19:00VTM 2 🇧🇪Viaplay 🇳🇱
30 juniWorld Cup of Darts12:00VTM 2 🇧🇪Viaplay 🇳🇱
30 juniWorld Cup of Darts19:00VTM 2 🇧🇪Viaplay 🇳🇱
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *