Nieuws

Speelschema WK Darts op woensdag: met Michael van Gerwen en Richard Veenstra

Koen van Ekeren - 26 december 2023, 18:06

De kalkoen is op en de cadeautjes zijn uitgepakt, dus er wordt weer gedart in Alexandra Palace! Zes wedstrijden uit de derde ronde staan op het programma, waaronder een affiche tussen twee Nederlanders.

Speelschema WK Darts op woensdag

Op woensdag is er een middag- en avondsessie, met zes wedstrijden uit de derde ronde. Ze worden gespeeld in een best of 7 sets, wat betekent dat je vier sets nodig hebt om je te plaatsen voor de 8e finales van het WK Darts.

Het middagprogramma begint om 13:30 uur, met Scott Williams tegen Martin Schindler en Dave Chisnall tegen Gabriel Clemens. Daarna is het de beurt aan Jeffrey de Graaf, een Nederlander die uitkomt voor Zweden. Rob Cross – de wereldkampioen van 2018 – is zijn tegenstander.

Het grootste spektakel wordt bewaard voor de avonduren. Eerst met het 16-jarige supertalent Luke Littler; hij neemt het in de derde ronde op tegen Matt Campbell. Vervolgens staat rond 21:30 uur een Nederlands affiche op het programma, waarbij Michael van Gerwen het opneemt tegen Richard Veenstra. De avond wordt afgesloten met regerend wereldkampioen Michael Smith, die tegen Madars Razma speelt.

Bekijk het WK Darts speelschema van woensdag 27 december hieronder.

WK Darts 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Laatste 32
Toernooien:
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *