Nieuws

Van Gerwen schittert als vanouds en bereikt halve finale Poland Darts Masters

Koen van Ekeren - 15 juni 2024, 21:17

Michael van Gerwen heeft zich op zeer overtuigende wijze geplaatst voor de laatste vier van de Poland Darts Masters 2024. De Nederlander – die het World Series-toernooi vorig jaar won – versloeg de Kroaat Boris Krcmar met indrukwekkende cijfers.

Michael van Gerwen in halve finale Poland Darts Masters

Van Gerwen beleeft tot nu toe een moeizaam 2024, maar zijn weekje vakantie in Las Vegas lijkt hem goed te hebben gedaan. Tegen Krcmar gaf Van Gerwen geen leg weg (6-0 winst) en hij gooide een torenhoog gemiddelde van 110. Ook met zijn checkout-percentage was niets mis: 66.67%.

Vooral de laatste drie legs van de wedstrijd waren van hoog niveau, met drie keer een 12-darter. Mighty Mike maakte het in stijl af, door 124 uit te gooien via de bullseye.

Ook Luke Littler was in de kwartfinale op dreef, met eveneens een gemiddelde van 110 tegen Peter Wright. Littler speelt in de halve finale tegen Michael Smith. Michael van Gerwen moet voor een plek in de halve finale zien af te rekenen met Rob Cross.

Foto: PDC

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *