Nieuws

Speelschema WK Darts op donderdag: met twee Nederlanders en Luke Littler

Koen van Ekeren - 20 december 2023, 23:45

Ook op donderdag is er weer een dagvullend programma op het WK Darts! Er is een middag- en avondsessie met acht wedstrijden. Het supertalent Luke Littler verschijnt opnieuw aan de oche, evenals twee Nederlanders en een Belg.

Speelschema WK Darts 2024 op donderdag

Het WK Darts begint donderdag om 13:30 uur. Dan worden de laatste twee wedstrijden uit de eerste ronde afgewerkt. Onder hen ook Berry van Peer, die zijn debuut maakt op het PDC WK. Hij strijdt tegen de Engelsman Luke Woodhouse om een plek in de tweede ronde.

De grote naam van de middagsessie is Rob Cross, de wereldkampioen van 2018. Hij speelt rond 17:00 uur tegen de eerste Fransman op een PDC WK: Thibault Tricole.

Veel fans zullen zich verheugen op de eerste wedstrijd van de avondsessie, waarbij het aanstromend talent Luke Littler het opneemt tegen publiekslieveling Andrew Gilding. Littler beleefde woensdag een sensationeel debuut en zette het hoogste gemiddelde ooit voor een WK-debutant neer: 106,12.

Daarna zien we Danny Noppert voor het eerst aan de oche verschijnen. The Freeze speelt rond 21:00 uur tegen Scott Williams, die een prima indruk maakte in de eerste ronde. Bekijk het volledige programma van donderdag hieronder.


Warning: Undefined variable $tournament in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 5

Warning: Undefined variable $day in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 6

WK Darts 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 64
Laatste 64
Laatste 64
Laatste 64
Laatste 64
Laatste 64
Toernooien:
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *