Nieuws

Speelschema Belgian Darts Open op zondag: dit zijn de wedstrijden op de finaledag

Koen van Ekeren - 10 maart 2024, 10:35

De finaledag van de Belgian Darts Open 2024 gaat vandaag van start in Wieze. Tijdens de middagsessie staan de achtste finales op het programma. In de avond worden de kwartfinales, halve finales en finale gespeeld.

Speelschema finaledag Belgian Darts Open 2024

Belgian Darts Open 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Kwartfinale
Kwartfinale
Kwartfinale
Kwartfinale
Halve finale
Halve finale
Finale

De middagsessie gaat opnieuw om 13:00 uur van start. Die wordt afgesloten met thuisfavoriet Mike De Decker. Hij stuntte zaterdag met een knappe overwinning op Michael Smith. Rond 16:30 uur speelt The Real Deal tegen Stephen Bunting.

Een wedstrijd daarvoor is er een schitterend affiche met Gerwyn Price versus Gary Anderson, twee topdarters die het in het verleden met elkaar aan de stok kregen. Ook wereldkampioen Luke Humphries en tienersensatie Luke Littler komen in actie.

De wedstrijden in de achtste finales en kwartfinales worden gespeeld in een best of 11 legs. In de halve finales is het format een best of 13 legs en in de finale een best of 15 legs. De winnaar van de Belgian Darts Open schrijft £ 30.000 aan prijzengeld bij.

Foto: Blåkläder Darts Open

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *