Nieuws

Premier League Darts 2024 start donderdag: dit is het speelschema van speelronde 1

Koen van Ekeren - 31 januari 2024, 21:04

Donderdagavond is het zover: in de Utilita Arena in Cardiff gaat de Premier League Darts 2024 van start! Tijdens de eerste speelronde staan er direct een paar mooie affiches op het programma, met onder meer een herhaling van de WK Darts 2024-finale.

Speelschema Premier League Darts

Tijdens de Premier League Darts nemen de acht beste spelers van de PDC het tegen elkaar op in een reeks van 16 speelrondes, gevolgd door de play-offs. Elke speelronde vindt op donderdagavond plaats.

Tijdens de eerste speelronde komen Luke Humphries en tienersensatie Luke Littler elkaar gelijk tegen, de finalisten van het afgelopen WK. Er is ook een herhaling van het wereldkampioenschap van een jaar eerder, met Michael van Gerwen tegen Michael Smith. Van Gerwen pakte vorig jaar zijn zevende Premier League Darts-titel: een record.

Thuisfavoriet Gerwyn Price krijgt in de eerste ronde maken met Nathan Aspinall. De avond wordt afgetrapt door twee voormalig wereldkampioenen: Rob Cross en Peter Wright. De winnaars plaatsen zich voor de halve finales, die ook donderdag worden afgewerkt. Aan het eind van de avond wordt de finale gespeeld.

Programma Premier League Darts 2024 speelronde 1


Warning: Undefined variable $tournament in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 5

Warning: Undefined variable $day in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 6

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 1
Week 1
Week 1
Week 1
Week 1
Week 1

Foto: Kelly Deckers/PDC

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *