Nieuws

Loting Darts Masters 2024: Michael van Gerwen mogelijk meteen tegen titelverdediger

Koen van Ekeren - 7 januari 2024, 12:46

Op vrijdag 2 februari start met de Darts Masters 2024 het eerste major-toernooi van het jaar. De PDC heeft de loting voor het toernooi bekendgemaakt.

Eerste major-toernooi van 2024

De Masters vindt plaats in het weekend van 2 tot 4 februari in de Marshall Arena van Milton Keynes. Aan het toernooi neemt de top 24 van de PDC Order of Merit deel. De top 8 van de wereldranglijst heeft een geplaatste status en komt pas in de tweede ronde voor het eerst in actie.

Vorig jaar won Chris Dobey verrassend de titel. Dobey neemt het in de eerste ronde op tegen Andrew Gilding. Verslaat hij de UK Open-winnaar van 2023, dan wacht in de tweede ronde een confrontatie met Michael van Gewen. Van Gerwen won het toernooi tussen 2015 en 2019 vijf keer achter elkaar.

Dirk van Duijvenbode speelt in de eerste ronde tegen Ryan Searle. De winnaar krijgt te maken met Nathan Aspinall. Danny Noppert speelt in de tweede ronde tegen Dave Chisnall of Martin Schindler. De Belg Dimitri Van den Bergh moet zien af te rekenen met James Wade. De winnaar speelt tegen Michael Smith.

Loting Darts Masters 2024

Bekijk de loting hieronder. De wedstrijden uit de eerste ronde worden op vrijdag 2 februari gespeeld. Het precieze speelschema met de volgorde van de wedstrijden wordt later bekendgemaakt.

Toernooien:
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *