Nieuws

Zo kom je nog aan A-tickets voor de Flanders Darts Trophy

Koen van Ekeren - 16 maart 2024, 10:27

Binnen no-time waren de belangrijkste tickets voor de Flanders Darts Trophy in Antwerpen al uitverkocht. Tastte je mis? Er is nog een manier om aan goede plaatsen te komen.

A-Tickets Flanders Darts Trophy

De ticketverkoop van de Flanders Darts Trophy 2024 startte op maandagmiddag om 12:00 uur. Binnen een paar minuten waren vrijwel alle plaatsen uit de Seating area A (de betere plaatsen in de voorste helft) voor de meeste sessies uitverkocht.

Er is echter nog een manier om aan goede kaarten te komen voor het evenement dat van 6-8 september wordt gehouden in de Antwerp Expo. Sportreizen biedt nog voor alle sessies tickets uit de A-categorie aan. Zij hebben een exclusieve samenwerking met de PDC en de Flanders Darts Trophy.

Inclusief verblijf

De tickets zijn vooral ideaal voor wie ook op zoek is naar een verblijf, want een overnachting in viersterrenhotel Crowne Plaza in Antwerpen is inbegrepen. Zo hoef je na afloop niet naar huis te rijden en kun je de volgende dag uitgerust op pad. De kaarten inclusief hotel zijn beschikbaar vanaf 169 euro.

In totaal zullen 21.000 dartfans het dartsevenement live bijwonen. Aan de Flanders Darts Trophy in Antwerpen nemen 48 darters deel. De top 16 van de PDC Order of Merit plaatst zich rechtstreeks voor het toernooi, dus alle wereldtoppers (waaronder Dimitri Van den Bergh) zijn van de partij.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *