Nieuws

Inschrijving Dutch Open Darts 2024 is gestart

Koen van Ekeren - 6 oktober 2023, 20:42

Je kunt je nu inschrijven voor de Dutch Open Darts 2024. Voor de beoefenaar van darts is het een van de leukste evenementen van het jaar, waaraan duizenden darters – amateurs én professionals – deelnemen.

Inschrijven Dutch Open Darts 2024

De Dutch Open Darts vindt in 2024 plaats van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari. Net als voorgaande jaren wordt het toernooi georganiseerd in de Bonte Wever in Assen.

Opnieuw zijn er verschillende toernooien. Het evenement wordt afgetrapt met een warming-up toernooi. Op de vrijdag starten de koppels – voor heren en dames. Op zaterdag beginnen de singletoernooien en op zondag is de finaledag. Ook zijn er jeugdtoernooien en paradarts.

Dutch Open Darts RTL 7

Vorig jaar waren er ruim 5100 inschrijvingen. De meeste waren voor het single-toernooi voor heren, waaraan 2693 (!) darters deelnamen. Het toernooi werd gewonnen door Berry van Peer, die in de finale te sterk was voor Andy Baetens. Bij de vrouwen won ook een Nederlander: Aileen de Graaf. Zij rekende in de finale af met wereldkampioen Beau Greaves.

Inschrijven kan via deze pagina van de Dutch Open. Leden van de NDB krijgen korting.

Toernooien Dutch Open Darts 2024

Dit zijn de toernooien waarvoor je je kan inschrijven:

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren