Koopadvies

Black Titanium dartpijlen Kim Huybrechts nu 50 procent (!) goedkoper

Koen van Ekeren - 13 november 2023, 21:26

Black Friday komt eraan: voor beoefenaars van darts houden we deze maand de mooiste koopjes in de gaten. Een deal die voor ons in het oog springt zijn de Black Titanium-dartpijlen van Kim Huybrechts.

Black Titanium dartpijlen Kim Huybrechts

De Kim Huybrechts 90% Black Titanium dartpijlen kosten normaal gesproken rond de 78,95 euro, maar zijn nu aanzienlijk goedkoper. Bij Bol.com haal je ze nu voor 34,95 euro in huis, ruim 56 procent voordeliger dan voorheen.

Het gaat om de variant van 24 gram. Dit is een gangbaar dartpijl gewicht: niet te licht en niet te zwaar. Wees er op tijd bij, want de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

De dartpijlen van de Belgische dartspeler hebben een verfijnde grip met een zwarte titanium coating, die de dartpijlen een strakke uitstraling geeft. Ook zijn de dartpijlen gemaakt van 90% tungsten, waarmee je voor een relatief lage prijs een hoogwaardig setje pijlen in huis haalt.

De dartpijlen van het merk Bulls worden geleverd met een set flights en shafts. De flights hebben het logo van Kim Huybrechts erop, net als op de voor- en achterkant van de barrel. De shafts zijn zwart met een zilveren ring.

Eerder deze week schreven we ook al over een andere aanbieding, de Unicorn Eclipse Ultra. Dit dartbord werd jarenlang gebruikt bij televisietoernooien van de PDC en kost nu maar drie tientjes.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *