Koopadvies

Tip: verfraai je darts setup met de Ultimate Darts Cards

Koen van Ekeren - 31 maart 2023, 21:26

Zoek je naar een manier om je darts setup aan te kleden? Een leuke decoratie voor aan de muur zijn de Ultimate Dart Cards. Alle bekende darters hebben inmiddels een eigen versie en de kaarten zijn een echte eyecather.

Ultimate Card

De Ultimate Dart Cards zijn een leuk verzamelobject voor darters. Op elke kaart staat informatie over de speler, zoals de geboortedatum, gewicht van de dartpijl, de bijnaam, het opkomstnummer en het aantal gewonnen titels.

De kaarten zijn gemakkelijk aan de muur bevestigen met dubbelzijdig tape. Je kunt kiezen uit twee formaten: standaard (36 x 25 centimeter) en XL (59 x 37 centimeter). De kaarten kosten vaak zo’n 25 euro en je kunt ze online bestellen bij Bol.com.

De Ultimate Cards zijn duurzaam, want ze zijn gedrukt op een geschuimde PCV-plaat (Forex) van 3 of 5 millimeter dik. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet verkleurt. Bovendien heeft het een matte afwerking, waardoor je geen last hebt van reflectie.

Liefhebbers van de voetbalgame FIFA zullen de Ultimate Card bekend in de oren klinken. Daar heb je een spelmodus genaamd Ultimate Team, waarin je soortgelijke spelerskaarten van voetballers verzamelt voor je opstelling. De kaarten van Ultimate Darts zijn daarop geïnspireerd.

De Ultimate Darts Cards zijn er onder meer van Michael van Gerwen, Dimitri Van den Bergh, Michael Smith, Gerwyn Price, Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Jonny Clayton, Kim Huybrechts, Josh Rock, Luke Humphries, Fallon Sherrock en anderen PDC-toppers.

Lees ook onze koopadviezen:

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren