Koopadvies

Winmau Dartbord Surround was nog nooit zo goedkoop

Koen van Ekeren - 17 november 2023, 15:53

De populaire beschermingsringen van Winmau hebben dankzij Black Friday 2023 een forse korting bij Bol.com. Hieronder lees je waar je de Winmau Dartbord Surround het goedkoopst kunt kopen.

Winmau Dartbord Surround korting

De Winmau Dartbord Surround is misschien wel de stijlvolste keuze voor iedereen die zijn muur wil beschermen tegen verdwaalde pijlen. Deze surround is gemaakt van hoogwaardig rubber dat zichzelf herstelt na elke worp. Hij staat in onze lijst met de 6 beste dartbord surrounds van 2023.

De beschermingsringen worden ook gebruikt bij officiële PDC-toernooien, want Winmau is de dartbordleverancier van de dartsbond. De Winmau Dartbord Surround is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt kiezen voor een versie met, of zonder tekst.

Bij DartsKing hebben we nog een voorraad liggen, en omdat het bijna Black Friday is, verkopen we de surrounds op Bol.com met een hoge korting. Op is op, dus wees er op tijd bij.

Winmau Printed Dartbord Surround

Let op: klik bij Bol.com op ‘Laagste prijs’ om de beste deal te zien.

Winmau Plain Dartbord Surround

Let op: vaak moet je bij Bol.com eerst op ‘Laagste prijs’ klikken om de beste deal te zien.

Gerwyn Price Iceman Dartboard Surround

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *