Nieuws

Genieten: bekijk de héérlijke walk-on van Nathan Aspinall

Koen van Ekeren - 23 december 2023, 23:50

De kerstwalk-on van Ricky Evans was vanavond al goed, maar de opkomst van Nathan Aspinall ongeëvenaard. The Asp komt het podium op met ‘Mr Brightside’ van The Killers en dat leverde schitterende beelden op.

Opkomst Nathan Aspinall

Het nummer van de Amerikaanse rockband staat altijd garant voor een mooie opkomst, en vandaag deed het publiek er een schep bovenop. Ook na het afspelen werd het liedje voor lange tijd luidkeels gezongen. Aspinall’s tegenstander, Ricky Evans, kon het niet laten om mee te zingen.

Helaas gaan we het opkomstnummer niet vaker horen tijdens het WK Darts, want Aspinall ligt uit het toernooi. Evans won overtuigend met 3-0 van Aspinall, die dit jaar met de World Matchplay een groot major-toernooi op zijn naam schreef.

Ricky Evans kwam voor de tweede keer onder de muziek ‘Merry Christmas Everyone’ van Shakin Stevens het podium op. Zijn vorige walk-on bekijk je in dit artikel.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Wat is er met Aspinall ad hand, onderhuids iets aan het borrelen ? Hoop het niet maar die kwaadheid ( agressie) niet gewend van hem.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *