Nieuws

VIDEO: bekijk de geniale opkomst van Ricky Evans op WK Darts

Koen van Ekeren - 17 december 2023, 14:28

Het WK Darts is altijd een spektakel, maar sommige spelers weten er nog een schepje bovenop te doen. Een van hen is Ricky ‘Rapid’ Evans, de Engelse darter die bekend staat om zijn snelle worpen en zijn hilarische opkomsten.

Opkomst Ricky Evans op WK Darts 2024

Evans kwam het podium op onder de muziek ‘Merry Christmas Everyone’ van Shakin Stevens, terwijl hij een brilletje met kersmannen droeg. Ook zijn dartshirt is volledig in het kerstthema. Bekijk de video van de opkomst van Ricky Evans hieronder.

Vorig jaar was Evans ook al gelijk in de kerstsfeer. Toen kwam hij op als een Ricky ‘Santa’ Evans en droeg hij tijdens zijn opkomst een muts en een baard.

Ricky Evans kerstman opkomst
Ricky Evans op het WK Darts 2023

Naast entertainen kan Evans ook uitstekend darten. De 33-jarige ‘Rapid Ricky’ is de nummer 53 van de wereld en won zondagmiddag eenvoudig met 3-0 van de Zuid-Afrikaan Simon Adams. Drie keer haalde hij de derde ronde op het WK Darts (in 2020 en 2021). Beide keren werd hij uitgeschakeld door Michael van Gerwen.

In de volgende ronde speelt Evans tegen zijn landgenoot Nathan Aspinall. Dat is de allerlaatste wedstrijd voor de kerst: op zaterdag 23 december rond 23:00 uur.

Spelers:
Toernooien:
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *