Nieuws

Viaplay-abonnement is nu beschikbaar: dit zijn de prijzen

Koen van Ekeren - 1 maart 2022, 13:01

Wil je in Nederland dit jaar naar darts of Formule 1 kijken, dan heb je een Viaplay-abonnement nodig. De prijzen van Viaplay zijn inmiddels bekend: het kost straks 13,99 per maand. Maar sluit je nu alvast een abonnement af, dan krijg je korting.

Viaplay abonnement

Viaplay lanceerde op 1 maart 2022 in Nederland. In de eerste maanden betaal je een tientje per maand om onder meer darts en Formule 1 te zien. Het afsluiten van het abonnement doe je via de website van Viaplay. Met het abonnement heb je niet alleen toegang tot darts, maar zie je er ook Formule 1, Bundesliga voetbal, films en series en meer.

Viaplay prijzen

Viaplay kost 9,99 per maand. Met dit bedrag heb je toegang tot het complete aanbod van Viaplay. Er is dus één prijs en er bestaan dus niet meerdere pakketten waaruit je kunt kiezen. Vanaf augustus gaat de prijs omhoog: naar 13,99 per maand. Het abonnement is overigens elke maand opzegbaar. 

Er zijn veel manieren om Viaplay te bekijken. Op sommige tv-modellen is Viaplay al geïnstalleerd en heb je dus nog alleen je afstandsbediening nodig. Onder meer de televisies van Samsung, LG, Sony en Philips hebben een Viaplay-app. Ook is er een Viaplay-app voor iOS en Android. Ondersteuning van de Chromecast is er, dus je kunt het beeld streamen naar de televisie.

Alle PDC-wedstrijden zijn te bekijken op Viaplay, waaronder de Premier League. Wil je meer weten over de streamingdienst? Bekijk het artikel Darts naar betaalzender ViaPlay: alles wat je moet weten.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *