Apps

DartVision-app met unieke heatmap-functie nú beschikbaar in App Stores

Koen van Ekeren - 9 december 2022, 17:00

Downloaden maar: de nieuwe DartVision-app is zojuist gelanceerd in de App Store en Google Play Store! De gratis darts score-app is ontwikkeld in samenwerking met DartsKing en geeft je inzicht in unieke statistieken. Genereer een heatmap, check je triple accuracy, ontdek je beste dubbel en meer!

Nieuwe dart-app: DartVision

DartVision is een nieuwe app om je score bij te houden tijdens het darten. De app is volledig gratis, bevat geen reclames of in-app aankopen en geschikt voor zowel iOS als Android. Een van de unieke functies is de heatmap. Visualisaties laten tot in detail zien waar je dartpijlen het bord hebben geraakt, zonder dat daar een duur systeem voor nodig is. Zo zie je precies hoe je presteert en waar je nog kunt verbeteren.

De invoermethode – waarbij je op het dartbord tikt om de pijllocatie aan te geven – levert naast de heatmap meer waardevolle statistieken op. Met de statistiek triple accuracy weet je of je beter kunt mikken op te triple 20 of triple 19. De app houdt ook voor elke dubbel het checkout-percentage bij. Zo weet je of je beter kunt toewerken naar de dubbel 20, de dubbel 16 – of misschien wel een heel andere checkout.

Van links naar rechts: het persoonlijke dashboard, de intuïtieve invoermethode en startscherm bij een spel x01.

Mastercaller

Het spelen van een game beleef je als een professionele PDC-darter, want de scores worden in DartVision omgeroepen door mastercaller Marco Meijer. Wat betreft speltypes kun je kiezen uit x01-spellen die je alleen of tegen iemand anders speelt. Trots op je prestaties? Met een druk op de knop deel je ze via sociale media, zoals Facebook of WhatsApp.

DartVision wordt voortdurend verder ontwikkeld met nieuwe functies en spelvormen. Houd de updates dus in de gaten. Heb je zelf nog feedback over de app, of suggesties? Sluit je aan bij de community van DartVision en help de makers met het verder ontwikkelen van de app.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren