Nieuws

Volg live mee: welke 4 darters plaatsen zich nog voor WK Darts?

Koen van Ekeren - 27 november 2023, 07:38

Vandaag strijden 61 darters om de laatste vier startbewijzen voor het WK Darts 2024. De PDC World Championship TCH Qualifier 2023 gaat om 13:00 uur (Nederlandse tijd) van start en de uitslagen volg je via Dartconnect.

PDC World Championship TCH Qualifier 2023

Voor darters die in het bezit zijn van een PDC Tour Card, maar die zich nog niet hebben gekwalificeerd is het vandaag de laatste kans. In Barsnley is het zaak om bij een veld van 61 deelnemers je te plaatsen voor de laatste vier. Het volgen van de uitslagen kan vanmiddag via de onderstaande link.

Eigenlijk zouden er twee tickets voor het WK Darts beschikbaar zijn, maar door het ontbreken van Beau Greaves en doordat beide finalisten van het PDC jeugdwereldkampioenschap zich al hadden geplaatst voor het toernooi, zijn er nu vier startbewijzen te verdelen.

Deelnemers WK Darts 2024 Tour Card Qualifier

Dertien Nederlanders doen aan het kwalificatietoernooi mee: Jeffrey de Zwaan, Jimmy Hendriks, Danny Jansen, Martijn Kleermaker, Mark Kuivenhoven, Damian Mol, Geert Nentjes, Luc Peters, Owen Roeloefs, Jeffrey Sparidaans, Danny van Trijp, Jurjen van der Velde en Vincent van der Voort.

Ook drie Belgen komen in actie: Ronny Huybrechts, Robbie Knops en Brian Raman. De darters die zich plaatsen kunnen direct door naar de ballenbak, want vanmiddag om 17:30 uur wordt de loting van het WK Darts verricht. Wil je op de hoogte bijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wie zich al hebben geplaatst, lees je in het artikel over de WK Darts deelnemers.

Toernooien:
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *