Nieuws

Speelschema Premier League Darts in Rotterdam: bekijk het programma

Koen van Ekeren - 17 april 2024, 20:12

Donderdag is de Ahoy in Rotterdam het decor van de twaalfde speelronde van de Premier League Darts! Bekijk het programma met de wedstrijden hieronder.

Speelschema Premier League Darts 2024 in Rotterdam

Net als de voorgaande jaren strijkt het PDC-circus voor een speelronde neer in Nederland. Donderdag is het zover: de beste 8 darters van de wereld komen op 18 april op bezoek in de Ahoy in Rotterdam. Alle tienduizend tickets zijn uitverkocht.

De eerste wedstrijd staat iets na 20:00 uur op het programma, waarbij tienersensatie Luke Littler aan de oche verschijnt. Michael van Gerwen komt rond 21:30 uur in actie; hij speelt tegen de regerend kampioen Luke Humphries. Bekijk het speelschema hieronder.

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12

Ook de halve finales en finale worden morgenavond gespeeld. De winnaar van het duel tussen Smith en Littler speelt de eerste halve finale tegen Rob Cross of Gerwyn Price. Van Gerwen of Humphries krijgt bij een overwinning te maken met Peter Wright of Nathan Aspinall. De finale wordt rond 23:15 uur gespeeld. Alle wedstrijden zijn live te zien op tv.

Bekijk ook de Premier League Darts stand voor de ranglijst.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *