Nieuws

Dit is de loting van de German Darts Championship 2023

Koen van Ekeren - 12 oktober 2023, 20:32

Het speelschema van de German Darts Championship 2023 is bekend! Aan het European Tour-evenement (de laatste van 2023) nemen 48 darters deel, waaronder 7 Nederlanders. Het speelschema zie je hieronder.

German Darts Championship 2023

Het European Tour-evenement begint vrijdag om 13:00 uur. De Nederlanders Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode zijn door hun goede ranking geplaatste spelers en komen pas in de tweede ronde – op zaterdag – voor het eerst in actie.

De Nederlanders die vrijdag spelen, zien we allemaal ’s avonds aan de oche verschijnen. De eerste is Gian van Veen; hij neemt het op tegen James Wilson. Later speelt Jelle Klaasen tegen de geroutineerde James Wade.

Ook Vincent van Voort komt in het Duitse Hildesheim in actie; hij speelt tegen Daryl Gurney. Danny Jansen – zijn eerste Euro Tour-evenement van het jaar – is gekoppeld aan Gabriel Clemens.

Een belangrijke afwezige is Gerwyn Price. Hij heeft zich donderdag teruggetrokken en wordt vervangen door Ross Smith. Bekijk het speelschema hieronder.

Vrijdag 13 oktober (eerste ronde)

Middagsessie (13:00 uur)

Avondsessie (19:00 uur)

Zaterdag 14 oktober (tweede ronde)

Middagsessie (13:00 uur)

Avondsessie (19:00 uur)

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *