Nieuws

In juni weer gratis darts op Viaplay TV: dit is wanneer

Koen van Ekeren - 3 juni 2024, 21:50

Goed nieuws voor de dartliefhebbers zonder een abonnement op Viaplay. In juni worden er weer dartstoernooien gratis uitgezonden op tv. Zeker twee toernooien zijn gratis te volgen op de zender Viaplay TV, voorheen SBS9.

Darts op Viaplay TV

In de maand mei waren er leuke PDC-toernooien, met onder meer de ontknoping van de Premier League Darts en de Dutch Darts Championship in Rosmalen. Niets daarvan werd uitgezonden op Viaplay TV. Wilde je darts zien, dan had je in Nederland een abonnement nodig op de betaalzender Viaplay.

In juni keert het darten weer terug op het openbare net. Op 14 en 15 juni kun je genieten van Poland Darts Masters op Viaplay TV. Dit is een World Series-evenement die twee dagen duurt. Onder meer Michael van Gerwen, Luke Littler en andere topdarters komen dan in actie. De wedstrijden worden live uitgezonden.

Later in de maand, op 27 en 28 juni, worden ook de eerste speeldagen van de World Cup of Darts gratis uitgezonden op Viaplay TV. De World Cup of Darts is een landentoernooi waarbij teams van twee spelers voor hun land uitkomen. Voor Nederland vertegenwoordigen Michael van Gerwen en Danny Noppert de nationale driekleur.

Nordic Darts Masters niet gratis

Aankomend weekend is er overigens ook een World Series-evenement, met de Nordic Darts Masters. Dit toernooi is helaas niet te zien op het openbare net. Het kijken kan alleen bij de streamingdienst Viaplay, waarvoor je maandelijks 17,99 per maand betaalt. Dit abonnement is elke maand opzegbaar.

Bekijk ook het PDC-programma om de dartskalender met alle toernooien te zien.

Foto: PDC

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *