Nieuws

Dit weekend darts bij Viaplay én RTL 7: bekijk de uitzendtijden

Koen van Ekeren - 2 februari 2024, 16:04

Ga er maar goed voor zitten, want dit weekend is er volop darts te zien! Viaplay zendt de Darts Masters 2024 uit en op RTL 7 is de Dutch Open Darts te zien. Bekijk de uitzendtijden hieronder.

Darts Masters 2024

In Milton Keynes wordt vanaf vrijdag het eerste majortoernooi van 2024 gespeeld, met de Darts Masters 2024. Daar strijden de 24 beste spelers van de wereld om de titel. Vorig jaar werd het toernooi verrassend gewonnen door Chris Dobey.

De Darts Masters 2024 begint op vrijdagavond om 20:00 uur met de eerste ronde. Alle wedstrijden worden in Nederland live uitgezonden door Viaplay. Op RTL 7 is het toernooi helaas niet te zien.

De top 8 van de wereld heeft een beschermde status en komt op zaterdagmiddag voor het eerst in actie. Op de pagina over de Darts Masters 2024 bekijk je het speelschema.

Dutch Open Darts

Intussen vindt in Assen het grootste darttoernooi ter wereld plaats: de Dutch Open Darts 2024. Aan dit toernooi doen – je leest het goed – 6677 darters mee. De meeste inschrijvingen zijn er voor de singles bij de heren: 3422 stuks. Het is een toernooi waaraan iedereen kan deelnemen, van amateur tot professional.

Net als vorig jaar is de finaledag live te volgen op RTL 7. De uitzending start zondag om 13:00 uur en het toernooi wordt gepresteerd door Marcel Maijer, met Martijn Kleermaker als analist. De uitzending duurt tot 18:30 uur.

Uitzendtijden

DatumToernooiTijdKanaal
2 februariThe Masters19:45Viaplay
3 februariThe Masters13:45Viaplay
3 februariThe Masters20:00Viaplay
4 februariDutch Open Darts13:00RTL 7
4 februariThe Masters13:45Viaplay
4 februariThe Masters20:00Viaplay
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Heel veel senioren keken heel graag darts, maar sinds het op via play is,dat is voor ouderen niet meer te begrijpen, er is al zo weinig waar ze nog van kunnen genieten,en het is met alleen AOW niet meer te betalen, en computers vinden ze veel te moeilijk, geef ze het plezier toch weer terug, zodat het niet altijd om geld gast.

Het wordt tijd dat alle darts weer door RTL7 wordt uitgezonden weg met dat klote via play oplichters zijn het,uit mijn ervaring.dus Rtl werk aan de winkel het hoort thuis op RTL7

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *