Nieuws

Vandaag eindelijk weer darts bij RTL 7: dit is hoe laat

Koen van Ekeren - 26 januari 2024, 00:04

Vandaag begint de Dutch Darts Masters 2024, een World Series-toernooi dat in Den Bosch plaatsvindt. En het goede nieuws is dat je het live kunt volgen bij RTL 7, die de uitzendrechten heeft bemachtigd voor dit evenement.

Darts terug bij RTL 7

De TOTO Dutch Darts Masters wordt gespeeld in De Maaspoort in Den Bosch, waar 16 topdarters strijden om de titel en de Toon Greebe Trophy. De eerste ronde wordt gespeeld vanaf 19:00 uur. Dit is ook wanneer de uitzending van RTL 7 begint.

Op de vrijdagavond komen liefst acht Nederlanders in actie, onder wie Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Ook Luke Littler en Luke Humphries – de finalisten van het WK Darts – maken hun opwachting in Den Bosch. Het volledige speelschema van vrijdag bekijk je in het artikel Loting Darts Masters 2024 bekend: Michael van Gerwen treft landgenoot.

Op zaterdag worden de kwartfinales, halve finales en finale afgewerkt. Die beginnen ook vanaf 19:00 uur. Alle wedstrijden zijn overigens nog steeds te zien op Viaplay, die nog steeds de uitzendrechten van het PDC Darts bezitten. Zij hebben een sublicentie verkocht aan RTL 7, zodat de ‘dartszender’ de Dutch Darts Masters 2024 mag uitzenden. Het is nog niet duidelijk of er dit jaar meer PDC-toernooien te zien zijn bij RTL 7.

Uitzendtijden

DatumToernooiTijdZenderLivestream
26 januariDutch Darts Masters19:00RTL 7Viaplay of PDC.TV
27 januariDutch Darts Masters19:00RTL 7Viaplay of PDC.TV
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *