Nieuws

Loting Darts Masters 2024 bekend: Michael van Gerwen treft landgenoot

Koen van Ekeren - 25 januari 2024, 22:19

De PDC heeft zojuist de loting voor de TOTO Dutch Darts Masters 2024 bekendgemaakt. Op de openingsdag komen alle grote PDC-sterren in actie en ook veel Nederlanders zien we in De Maaspoort in Den Bosch aan de oche verschijnen.

Loting Darts Masters 2024

Aan de Dutch Darts Masters 2024 nemen zestien darters deel, onder wie liefst acht Nederlanders. In de eerste ronde nemen de gerenommeerde PDC-sterren (veelal darters uit de top acht van de wereldranglijst) het op tegen lokale darters.

Ook de 17-jarige Luke Littler is van de partij. De jonge Engelsman gooide vorige week een negendarter in zijn debuut op de Bahrain Darts Masters, waar hij ook het toernooi won. Hij neemt het in de eerste ronde op tegen de Nederlandse publiekslieveling Dirk van Duijvenbode.

Michael van Gerwen speelt de laatste partij van de avond en zijn beste vriend is zijn tegenstander: Vincent van der Voort. De wedstrijd wordt rond 22:30 uur gespeeld. Voor Van Gerwen – woonachtig in Vlijmen – is De Maaspoort bijna zijn achtertuin, dus hij zal ongetwijfeld gebrand zijn om de fans te trakteren op een titel.

Bekijk het speelschema van vrijdag 26 januari hieronder.

Dutch Darts Masters 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *