WK Darts 2024 bracket: bekijk het toernooischema

De bracket van het WK Darts 2024 vind je hieronder. Daarin zie je niet alleen welke darters nu tegen elkaar moeten, maar ook wie elkaar later in het toernooi kunnen treffen. Je kunt het schema van het WK Darts ook op hoge resolutie gratis downloaden.

WK Darts 2024 toernooischema

Finale

wo 3 jan.

WK Darts bracket downloaden

WK Darts bracket

Vul hieronder je e-mailadres in en download de WK Darts 2024 bracket! Binnen een paar minuten heb je de gratis poster in je mailbox.

De PDF is in hoge resolutie en geschikt om te printen op bijvoorbeeld A4- of A3-formaat. De WK Darts bracket is een toernooischema, met daarin alle 96 deelnemers van het WK Darts. Het schema laat zien wie tegen wie speelt en welke spelers elkaar in een latere fase in het toernooi kunnen tegenkomen.

Toernooischema WK Darts wordt bijgewerkt

Op de WK Darts Bracket 2023-2024 staan ook de data vermeld en hoeveel sets er in een ronde moeten worden gewonnen. Tijdens het toernooi wordt het schema bijgewerkt, dus keer vooral nog eens terug om een actueler schema te downloaden. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Het prestigieuze toernooi begint op donderdag 15 december en de finales worden op 3 januari afgewerkt. Liefst 96 spelers nemen deel aan het toernooi, die opnieuw plaatsvindt in het iconische Alexandra Palace in Londen.