WK Darts 2023 bracket: download het WK-schema!

De bracket van het WK Darts 2023 vind je hieronder. Je kunt het schema van het WK Darts op hoge resolutie gratis downloaden. Zo zie je niet alleen welke darters nu tegen elkaar moeten, maar ook wie elkaar later in het toernooi kunnen treffen.

WK Darts 2022-2023 bracket

Vul hieronder je e-mailadres in en download de WK Darts 2023 bracket! Binnen een kwartier heb je de gratis poster in je mailbox.

De PDF is in hoge resolutie en geschikt om te printen op bijvoorbeeld A4- of A3-formaat. De WK Darts bracket is een soort toernooischema, met daarin alle 96 deelnemers van het WK Darts. Het schema laat zien wie tegen wie speelt en welke spelers elkaar in een latere fase kunnen tegenkomen.

Zo is te zien dat er in de derde ronde en mooi affiche is tussen Gerwyn Price en Raymond van Barneveld. Regerend wereldkampioen Peter Wright en topfavoriet Michael van Gerwen zitten aan de andere kant van het schema en treffen elkaar mogelijk in de halve finale.

Toernooischema WK Darts wordt bijgewerkt

Op de WK Darts Bracket 2022-2023 staan ook de data vermeld en hoeveel sets er in een ronde moeten worden gewonnen. Tijdens het toernooi wordt het schema bijgewerkt, dus keer vooral nog eens terug om een actueler schema te downloaden. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Het schema is voor het laatst geüpdatet op woensdag 21 december. Wanneer alle tweede ronde partijen zijn afgewerkt volgt er een nieuwe versie.

Het prestigieuze toernooi begon op donderdag 15 december en de finales worden op 3 januari afgewerkt. Liefst 96 spelers nemen deel aan het toernooi, waaronder twaalf Nederlanders en drie Belgische deelnemers.