Premier League Darts 2024 tickets: zo kom je aan kaarten

Wil je aan tickets komen voor de Premier League Darts 2024, zoals de speelronde in Rotterdam? Op deze pagina lees je hoe je aan kaarten kunt komen.

Tickets Premier League Darts in Rotterdam

Op donderdag 18 april komt de Premier League Darts naar de Ahoy in Rotterdam. Het bestellen van kaarten kon sinds oktober via de officiële website van de PDC. Daar zijn alle tickets momenteel uitverkocht.

Gelukkig is er nog een andere manier om aan kaarten te komen voor de Premier League Darts in Rotterdam. Dat kan via de website van Sportreizen. Dit is in Nederland en België de officiële reispartner van de PDC.

Bij Sportreizen heb je de keuze uit drie verschillende soorten tickets:

  1. Ahoy Budget pakket. Tribuneplaats, 3 consumptiebonnen en parkeerplaats. Prijs: € 119.
  2. Ahoy Experience. Tafeltickets, 3 gangen diner en parkeerplaats. Prijs: € 179.
  3. Tickets en overnachting. Ticket voor tribune of tafel, oernachting in hotel (3 of 4 sterren), inclusief ontbijt. Prijs: € 189.

Kaarten Premier League Darts

De overige tickets zijn te bestellen via de website van de PDC. Bij de meeste speelronden zijn de kaarten momenteel uitverkocht.

Wel kun je via Sportreizen een pakketreis boeken. Dat kan onder meer voor de Premier League Darts in Dublin, dat op 21 maart plaatsvindt. Voor € 419 heb je een ticket voor de Premier League Darts, inclusief retourvlucht Amsterdam – Dublin en een overnachting.

Er zijn ook kaarten beschikbaar voor de play-offs van de Premier League Darts in de O2 Arena in Londen, van 23 mei. Voor € 229 heb je een ticket, inclusief overnachting en ontbijt in een driesterrenhotel.