Nieuws

Video: hakkende Van Duijvenbode valt en blesseert zich bij opkomst

Koen van Ekeren - 29 april 2023, 23:40

Het publiek ging vanavond in Leeuwarden geweldig uit zijn dak bij de traditionele beukmuziek van Dirk van Duijvenbode . The Aubergenius deed voor eigen publiek extra zijn best om het publiek op te zwepen, en raakte daarbij geblesseerd.

Van Duijvenbode valt en blesseert zich bij opkomst

Onder begeleiding van hardstyle-muziek maakte Van Duijvenbode al stampend zijn rentree bij de tweede ronde van de Dutch Darts Championship. Hierbij maakte de darter een sprong in de lucht, waarna hij zijn enkel leek te verzwikken. De darter stond op en danste nog even vrolijk verder, maar had zichtbaar last van de struikelpartij.

Daar leed zijn spel onder, want tegen de Ier Dylan Slevin haalde de nummer 11 van de PDC Order of Merit niet zijn niveau. Van Duijvenbode kwam 4-5 achter en dwong een decider af. Met een magnifieke 129-checkout (T19 – D18 – D18) besliste Van Duijvenbode op het tandvlees de wedstrijd. Zijn celebration deed hij in stijl:

Lees ook: Overzicht | De walk-on songs van de darters

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren