Nieuws

Speelschema WK Darts 2024 dag 2: met Gary Anderson en Dave Chisnall

Koen van Ekeren - 16 december 2023, 00:49

Op dag twee van het PDC World Championship is er een middag- en avondsessie. Daarin worden liefst 8 wedstrijden afgewerkt, met vooral op het eind een prachtig affiche. Dit is het WK Darts speelschema van zaterdag 16 december!

Speelschema WK Darts 2024 dag 2

De grote ster van die middagsessie – die om 14:00 uur begint – is Dave Chisnall. De Engelsman staat momenteel 11e op de PDC Order of Merit en maakt een uitstekend seizoen door, met drie European Tour-overwinningen. Ook op de vloer was Chizzy ijzersterk, maar op televisietoernooien stelt hij vooralsnog teleur. Hij treft Cameron Menzies.

De avondsessie start om 20:00 uur, met op het eind een affiche tussen twee routiniers: Gary Anderson versus Simon Whitlock. Anderson is de wereldkampioen van 2015 en 2016 en laat dit jaar weer wat van de prime Anderson zien. Simon Whitlock heeft wat van zijn glans verloren, maar blijft een speler om rekening mee te houden. Vrijdag worstelde de Australiër zich voorbij Paolo Nebrida.

Het volledige speelschema van zaterdag 16 december vind je hieronder.

Programma WK Darts zaterdag 16 december

WK Darts 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 64
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 64
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *