Nieuws

Premier League Darts in Rotterdam is deze week gratis te zien op tv

Koen van Ekeren - 16 april 2024, 21:07

Alle wedstrijden van de Premier League Darts in Rotterdam zijn deze week live te zien op televisie. De nieuwe zender Viaplay TV (voorheen SBS9) zendt de speelronde namelijk live uit.

Premier League Darts Rotterdam live op tv

Donderdag schitteren de 8 beste darters van de wereld in Rotterdam, tijdens de twaalfde speelronde van de Premier League Darts. Vanaf 20:00 uur gaan de pijlen los in de Ahoy.

Nog steeds zijn de rechten voor darts in handen van Viaplay, maar dankzij een samenwerking met Talpa is een deel van het sportaanbod gratis te bekijken. Dat geldt dus ook voor de Premier League-speelronde van aanstaande donderdag 18 april. Alle wedstrijden zijn live te zien op de gratis zender Viaplay TV.

Waar kun je de Premier League Darts kijken?

De zender Viaplay TV is bij de meeste televisieproviders gratis opgenomen in het pakket. Afhankelijk van je provider is de zender te zien op kanaal 12 of 19.

ProviderKanaal
KPN19
Ziggo19
Odido12
NLZiet12
Youfone12
Delta19
Caiway19

Lees ook: Darts live kijken? Zo volg je het via livestream, of op tv

Hoe laat begint de Premier League Darts in Rotterdam?

Voor de Premier League Darts in Rotterdam pakt Viaplay uit met een uitgebreide voorbeschouwing, want de uitzending start om 19:30 uur. Iets na 20:00 uur wordt de eerste partij van de avond gespeeld: die tussen Michael Smith en Luke Littler.

Iedere Premier League Darts-speelronde is een mini-toernooi, bestaande uit vier kwartfinales, twee halve finales en de finale. De finale is meestal rond 23:45 uur afgelopen.

Speelschema Premier League Darts in Rotterdam

Deze wedstrijden staan voor donderdagavond op het programma.

Premier League Darts 2024

legs
avg.
ronde
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Week 12
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *