Nieuws

Livestream: kijk live naar Michael van Gerwen op WK Darts 2024

Koen van Ekeren - 19 december 2023, 15:53

Voor Michael van Gerwen begint het WK Darts 2024 vanavond met een wedstrijd tegen Keane Barry. Hieronder vind je de livestream.

Livestream Michael van Gerwen – Keane Barry

De wedstrijd tussen Van Gerwen en Barry is de laatste partij van de avondsessie op dinsdag 19 december. De sessie begint om 19:00 uur en de wedstrijd zal rond 23:00 uur van start gaan.

Je kunt de wedstrijd in Nederland live zien bij Viaplay. Hiervoor heb je een abonnement nodig van €15,99 per maand. Je hebt dan toegang tot alle wedstrijden op het WK Darts. Na het toernooi kun je gelijk opzeggen, dus dan blijft het ook bij die 15,99 euro. De wedstrijd van vanavond bekijk je via deze livestream.

Waarom moet je de wedstrijd kijken?

Michael van Gerwen is de drievoudig wereldkampioen en de nummer twee van de wereld. Hij is een van de favorieten om het toernooi te winnen, maar moet nog wel zien af te rekenen met Keane Barry. De 21-jarige Ier is een talentvolle darter die al vijf keer heeft meegedaan aan het WK. Hij won in de eerste ronde van Reynaldo Rivera met 3-1, met een gemiddelde van 86,68.

Bekijk ook het WK Darts speelschema om te zien welke wedstrijden er zijn.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *