Nieuws

Dit is hoe laat de WK Darts-finale begint (en hier kun je kijken)

Koen van Ekeren - 3 januari 2024, 00:26

Woensdagavond wordt de finale van het WK Darts gespeeld, die op voorhand al historisch is. Hoe laat begint de finale van het WK Darts 2024 en hoe kun je kijken?

Hoe laat begint de WK Darts-finale?

De 16-jarige Luke Littler is de jongste finalist van het WK Darts ooit. De tienersensatie speelt tegen Luke Humphries, die ook voor het eerst in de finale van het PDC World Championship staat.

De WK Darts 2024-finale begint op woensdag 3 januari om 21:15 uur. De wedstrijd wordt in een best of 13 sets gespeeld. Dit betekent dat de partij doorgaat totdat een speler 7 sets heeft gewonnen. Hij mag dan de prestigieuze Sid Wadell-troffee omhoog tillen en schrijft 500.000 Britse pond aan prijzengeld bij. Vorig jaar won Michael Smith het toernooi.

Waar kun je de WK Darts-finale kijken?

Je kunt de finale in Nederland live volgen bij Viaplay, de streamingdienst die de exclusieve rechten heeft voor het WK Darts in Nederland. Je hebt wel een abonnement nodig om toegang te krijgen tot Viaplay, dit kost 15,99 per maand. De uitzending voor de WK-finale start om 21:00 uur.

In België is de finale te zien op VTM 2. De uitzending start om 20:40 uur, met eerst een lange voorbeschouwing.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Ik hoop alleen dat er tussen de sets niet die ouwe man aan tafel zit.. wat een deprie verslag geeft hij.. Misschien heeft omroep Max nog een plaatsje voor hem.

Op je pc of tablet VTM 2 kijken is gratis.
Ze vragen je mail en wachtwoord.
Kan ook zonder wachtwoord , krijg je een code via de mail.
S6

Ronduit belachelijk dat je naar een betaalde zender als viaplay dat gaan ze kijkers kosten voor een spotje darten je bent eht gek als je via díe zender gaat kijken

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *