Nieuws

Bizar: Gerwyn Price op WK Darts met noise-cancelling koptelefoon

Koen van Ekeren - 1 januari 2023, 22:11

Unieke taferelen vanavond op Alexandra Palace. De voortdurend uitgejoelde Gerwyn Price verscheen halverwege de wedstrijd aan de oche met een noice-cancelling koptelefoon.

Gerwyn Price met koptelefoon

In de kwartfinale van het PDC World Championship Darts zat Price niet lekker in de wedstrijd – en dat had mogelijk ook te maken het publiek dat zich weer eens tegen de Welshmen keerde. De nummer één van de wereld besloot om na een 3-1 achterstand in sets met een noise cancelling koptelefoon op te komen (video).

Even leek het een geweldige zet, want Gerwyn ‘Silent Disco’ Price gooide zonder het gefluit direct een maximale score en won de leg. Met het winnen van drie legs op rij trok Clemens echter alsnog de set naar zich toe. Price verruilde de koptelefoon voor oordoppen. Ook die hielpen niet: Clemens won de vijfde set op rij en stunt met een plek in de halve finale. Daarin neemt hij het morgen op tegen Michael Smith, de runner-up van vorig jaar.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren